My Disney Experience – uitleg – Florivida (2024)

  • reizen@bltg.nl
  • 085 060 26 36

Menu

My Disney Experience

Wat is My Disney Experience?

  • My Disney Experience is de naam van je persoonlijke omgeving van Walt Disney World. Hier kun je moeiteloos jouw complete vakantie bij Walt Disney World plannen en beheren, inclusief tickets en al je reserveringen. Het is onmisbaar om het maximale uit je ervaring te halen. Een fantastisch handige omgeving - als je weet hoe alles werkt, tenminste! Via deze pagina leggen we je alles stapsgewijs uit, zodat jij volledig voorbereid kunt genieten.

Snel

te gebruiken

Compact

en altijd op zak

Magie

aan je Walt Disney World bezoek

  • Het verschil tussen de website en de applicatie (app)

My Disney Experience is toegankelijk via zowel de website als de app. Het aanmaken van een account en het koppelen van je vakantie is nét iets makkelijker via de website. Maar voor daarna raden we de app aan. De reden hiervoor is dat de applicatie net iets gebruiksvriendelijker is én je deze altijd op zak hebt. Via My Disney Experience kun je namelijk gemakkelijk online eten bestellen, reserveren en de wachttijden bekijken. Dat is ook in Walt Disney World erg handig!

  • Stap 1: inloggen of een account aanmaken

Ga naar de website via https://www.disneyworld.eu/login. Heb je ooit al een Disney-account aangemaakt, zoals voor een ander Disneypark of -merk? Dan kun je in de app inloggen. Zo niet, dan moet je eerst een account aanmaken. Vul een e-mailadres waar je regelmatig op kijkt, hier ontvang je namelijk al je bevestigingen op. Verder moet je de gegevens die gevraagd worden invullen, zoals naam en adres.

  • Stap 2: je vakantie koppelen

Na het inloggen kun je rechts bovenin op “My Disney Experience” klikken, daar klik je op “My Plans”.

My Disney Experience – uitleg – Florivida (2)

Om je vakantie te koppelen, heb je de informatie nodig die je in de boekingsbevestiging van ons hebt gekregen. Er zijn twee opties:

  • Je verblijft in een Walt Disney World Resort

In dit geval kun je je hotelboeking koppelen door te klikken op “Resort Hotel” en vervolgens op “Link a Reservation”.

My Disney Experience – uitleg – Florivida (3)

Hier wordt gevraagd om het reserveringsnummer en je achternaam. Je reserveringsnummer staat op de voucher die je van ons hebt gekregen. Als je deze stappen volgt, wordt je reservering gekoppeld aan je account. Je entreetickets worden ook automatisch gekoppeld, dit controleer je door terug te gaan naar “my plans”.

Zijn je entreetickets niet gekoppeld? Het kan zijn dat je van ons een apart reserveringsnummer hebt gekregen voor de entreetickets. Deze moet je dan apart koppelen, rechts lees je hoe je dit doet.

  • Je hebt losse entreetickets voor Walt Disney World

Je koppelt eenvoudig je entreetickets voor Walt Disney World aan je My Disney Experience account via “Park Tickets”.

My Disney Experience – uitleg – Florivida (4)

Hier wordt gevraagd om het ID-nummer van de tickets. Deze krijg je van ons in de vorm van een voucher. Als je deze hebt ontvangen, kun je via deze weg je tickets koppelen.

  • Stap 3: voeg je reisgezelschap toe

My Disney Experience maakt het heel makkelijk om plannen te beheren voor je hele reisgezelschap. Je moet wel je hele gezelschap toevoegen aan je My Disney Experience-account. Dat doe je via “Friends & Family”.

My Disney Experience – uitleg – Florivida (5)

Vervolgens heb je twee keuzes:

  • Eén beheeraccount voor je gehele reisgezelschap

Wanneer je ervoor kiest om te werken met één beheeraccount, maak jij de plannen voor je hele reisgezelschap. Alle reserveringen, tickets en andere plannen zijn gekoppeld aan jouw account en kunnen niet door een ander gewijzigd worden. Als je hiervoor kiest, hoeven de andere leden van je reisgezelschap geen My Disney Experience account aan te maken. Dit is aan te raden als je (jonge) kinderen hebt.

In dit geval druk je op “Add a new Guest who doesn’t have a Disney account”.

My Disney Experience – uitleg – Florivida (6)

Omdat jij het beheer in handen houdt van je reisgezelschap, druk je vervolgens op het volgende:

My Disney Experience – uitleg – Florivida (7)

  • Iedereen een eigen My Disney Experience account

Als ook de rest van je reisgezelschap graag alle plannen maakt en inziet, moet iedereen een eigen My Disney Experience account aanmaken. Deze kun je dan koppelen aan jouw account, zo kun je je plannen delen.

Vervolgens kun je iemand met een My Disney Experience account zoeken. Je kunt ze vervolgens uitnodigen om jouw reservering in te zien.

Wil je alle gasten uit een hotelreservering toevoegen? Druk dan op “Find a Guest from a Walt Disney World Resort hotel reservation”. In het onderstaande scherm zie je wat je moet invullen. Vervolgens klik je de juiste personen uit de reservering aan om ze uit te nodigen om jouw reservering in te zien.

My Disney Experience – uitleg – Florivida (8)

  • Nu is je vakantie correct gekoppeld aan je My Disney Experience account!

Om dit te controleren, klik je rechtsboven wederom op “My Disney Experience”. De vakjes “Family & Friends” en “Park Tickets” moeten ingekleurd zijn. Als je in een Walt Disney World Resort verblijft, is het vakje met “Resort Hotel” ook ingekleurd.

Nu alles goed gekoppeld is, kunnen we naar het echte werk: de app! Hieronder leggen we je alle functies in detail uit.

  • Stap 1: de My Disney Experience app downloaden

Je kunt de My Disney Experience-app vinden op de Apple App Store en de Google Play Store. Als je zoekt op: “Walt Disney World” of “My Disney Experience” komt de app tevoorschijn. Nadat je de app hebt gedownload, heet hij “Disney World”. Het logo van de app ziet er als volgt uit:

My Disney Experience – uitleg – Florivida (9)

  • Stap 2: navigeren door de app

Na het inloggen heb je toegang tot de app. Hieronder zie je de hoofdnavigatie van de app, die bestaat uit de vijf pictogrammen onderaan het scherm van de app.

My Disney Experience – uitleg – Florivida (10)

  • De belangrijkste functies van de My Disney Experience app
My Disney Experience – uitleg – Florivida (11)
My Disney Experience – uitleg – Florivida (12)
My Disney Experience – uitleg – Florivida (13)
My Disney Experience – uitleg – Florivida (14)

Heb je nog vragen?

Neem nu contact op met ons voor het verkrijgen van meer informatie.

My Disney Experience – uitleg – Florivida (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6300

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.